Eternity
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Eternity

PříjemPříjem  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Undead rogue - Sedler

Goto down 
+3
Blindie
Katiie
Sedler
7 posters
AutorZpráva
Sedler

Poèet pøíspìvkù : 2

Undead rogue - Sedler Empty
PříspěvekPředmět: Undead rogue - Sedler   Undead rogue - Sedler I_icon_minitimeWed Mar 17, 2010 7:26 pm

Nick : Sedler
Class : Rogue
Jaké máš zkušenosti s touto class? : 3 roky
Spec : Combat / sword spec.

Talent build : http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/talents/talents.html?en&rogue&0053201054000000000000243052000050150023210510000000000000000000000

Stats : Ty už jsi přesně nepamatuji, takže bych kecal.

Equip : T6kový / bojkový / warglaivový
Odkaz na Vás char armory: http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/Armory/index.php?searchType=profile&character=Sedler&realm=Narnias

Předcházející guilda : Těch bylo mraky
Proč chceš jít právě k nám? : Chci si zase jednou za čaš užít u PC trochu relaxu ... a s kým jiným , než-li se starou bandou ?

Jaké máš Profese? : JWC / LW / SKIN

Znáš někoho s Eternity? : Skoro všechny

Real Informace :

věk : 19
něco o mě : Myslím, že snad není potřeba se moc rozepisovat Wink.
Návrat nahoru Goto down
Katiie
Admin

Poèet pøíspìvkù : 97

PříspěvekPředmět: Re: Undead rogue - Sedler   Undead rogue - Sedler I_icon_minitimeWed Mar 17, 2010 9:00 pm

Pro Smile ae asik poslení melee co bych nabrala
Návrat nahoru Goto down
http://eternity.your-talk.com
Blindie

Blindie

Poèet pøíspìvkù : 86

PříspěvekPředmět: Re: Undead rogue - Sedler   Undead rogue - Sedler I_icon_minitimeWed Mar 17, 2010 9:32 pm

celkem odbyta prihlaska, mam takove dejavu pac hodne podobnou prihlasku jsi psal kdyz jeste fungovalo Empire apak jsi byl na 1 raidu a slus. Tak tedy dokazes si udelat cas na raid aspon 1x tydne na Swp/BT pokad ano tak pro, jako maskota s glaivama co vubec nechodi raidy ani neni online proti.
Návrat nahoru Goto down
Shumanic

Shumanic

Poèet pøíspìvkù : 55

PříspěvekPředmět: Re: Undead rogue - Sedler   Undead rogue - Sedler I_icon_minitimeThu Mar 18, 2010 12:05 am

kdyz si udelas cas na raidy tak sem pro
Návrat nahoru Goto down
Horny

Horny

Poèet pøíspìvkù : 53

PříspěvekPředmět: Re: Undead rogue - Sedler   Undead rogue - Sedler I_icon_minitimeThu Mar 18, 2010 1:21 am

maskot s glaiwama se hodi dyt vypadame jak banda supaku :-D PRO
Návrat nahoru Goto down
Wraith

Wraith

Poèet pøíspìvkù : 43

PříspěvekPředmět: Re: Undead rogue - Sedler   Undead rogue - Sedler I_icon_minitimeThu Mar 18, 2010 9:56 am

jak povedal šumak...
Návrat nahoru Goto down
Mcprasak

Poèet pøíspìvkù : 9

PříspěvekPředmět: Re: Undead rogue - Sedler   Undead rogue - Sedler I_icon_minitimeThu Mar 18, 2010 7:42 pm

Za mě určo PRO, se sedlerem jsem když ještě hodně hrál dost komunikoval celkem, akorát by mě zajímalo jak to máš ted s internetem, vím že jsi měl dost problémy s připojením a sna dproto jsi neraidoval..
pokud bude v poho ten internet a budeš si dělat ten čas na raidění aspon 1 nebo 2x týdně tak určo pro.
Návrat nahoru Goto down
Sedler

Poèet pøíspìvkù : 2

PříspěvekPředmět: Re: Undead rogue - Sedler   Undead rogue - Sedler I_icon_minitimeThu Mar 18, 2010 7:58 pm

Časově jsem na tom teď celkem v pohodě, takže by neměl byt problem 1/2 krát týdně zajít nějáký raid. S tím netem je to střídavě oblačno, ale hrát se s tím dá Smile.
Návrat nahoru Goto down
Mcprasak

Poèet pøíspìvkù : 9

PříspěvekPředmět: Re: Undead rogue - Sedler   Undead rogue - Sedler I_icon_minitimeThu Mar 18, 2010 10:26 pm

Pootm už není co řešit:-)

Napiš mi ve hře.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Undead rogue - Sedler   Undead rogue - Sedler I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Undead rogue - Sedler
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Loydtea - Rogue
» Rogue-Lorean
» Scoby(Rogue)
» Rogue - Lcharlie

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Eternity :: Vyřešené Přihlášky-
Přejdi na: