Eternity
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Eternity

PříjemPříjem  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Rogue-Lorean

Goto down 
+4
Hilro
Horny
martin-lorean
Katiie
8 posters
AutorZpráva
Martin
Anonymní

Rogue-Lorean Empty
PříspěvekPředmět: Rogue-Lorean   Rogue-Lorean I_icon_minitimeFri Feb 19, 2010 7:44 pm

Nick: Lorean
Class: Rogue
Jaké máš zkušenosti s touto class?: 2 roky
Spec: Dmg

Talent build:

Stats: Hp-9304
Agility-535
Armor-3773
Ap-2023
Crit.chance-25,33% :´(
Hit rating-264

Equip: Head-S3
Neck-Kara :-/
Chest-Boj
Shouldery-T6
Legy-T6
Fingers-Exaviolet,Garona signet ring
Hands-T5
Waist-Boj
Wrist-Boj
Back-Princ:-/
Boots-Boj
Chest-Boj
Thrown-SSc trash
Weapons-dagger a sword z prvych bossu v hyjalu
Armory:

Předcházející guilda :Afk potom Ressurection Sickness
Důvod odchodu :Afk-rozpad,RS-za 1. mel sem spatny PC a jak sme byli Illidana tak se mi sekl pri paraýzitech tak em malem wipnu raid a potom mi vubec nechteli verit ze se mi sekl Pc pry sem se vymlouval za 2.Kdyz sem se cokoliv na neco zeptal v GC tak nikdo neodpovidal jak kdby me meli v ignore.
Proč chceš jít právě k nám? :ste solidni guilda podle me ted nejlepsi na serveru a doufam ze i pratelska chci nove kamarady.

Používání vnt :Zadny problem rad sa s nekym porozpravam :-)

Jaké máš Profese? :Enginering-full,Enchanting-full,Mining-Full

Znáš někoho s Eternity? :Možná

TBC :
kara -Fc
ZA - Fc
TK - nemel sem tu mozost
SSC - Hydross,Bind,Vashj
HJL - Fc
BT - Fc krom Essence
SWP -Nemel sem tu moznost
(všechny tyto instance jsem prošel na serveru narnias-stare jadro ale neni problem se doucit)

Real Informace :
k : 16
něco o mě : sem pohodovy vetsinou klidny chalan,mam rad alcohol ale piju jen kdyz jedu do ceh za kamosema a rodinou
DULEZITE INFO!!!:mam ted provizorni pc nedostanu se do wow ale je mozne ze me vidite online dal sem kamosovi udaje aby mi na nej vlazl a klidne at si nafarmil nejake suroviny ale kdyz tak si ho muzete ispect a muzete u napsat vetsinou sem s nim na vnt nase stare guildy AFK-Pocitac bych mel mit uz brzo kamarad mi pujci PC ten bych mel mit snad do tydne a uplne novy PC cekm az pridou penize z alimentu coz na Slovensku se penize postou posilaji dlouho a ptoom budu mozna ten PC mit doma ale nepojede bo mi ho musi nekdo slozit Very Happy ale ten kamaraduv PC bych mel mit rychleji nejpozdji do tydne dalsi info je to ze 27. 7
jedu do CR k brachovi a ten cirou nahodou ma taky pojebany PC Very Happy tak tu od 27.2.-7.3.nebudu.....ja vim ze bych si tu mel Prihlasku napsatpozdeji az budu mit new PC ale sem strasne nedockavej a chci vedet jak na tom sem ...:-)
Aktivita: moje aktivita je velka ,snazim se ucastnit kazdeho raidu,ale! nekdy budu muset si rict ne a aspon ten jeden dva dny obetovat uceni prece Cech na slovenske skole je to trosku tezsi...s pozdravem MARTIN
Návrat nahoru Goto down
Martin
Anonymní

Rogue-Lorean Empty
PříspěvekPředmět: Rogue-Lorean   Rogue-Lorean I_icon_minitimeFri Feb 19, 2010 7:53 pm

Uz sem si psal prihlasku do BL jen sem mel ten PC dostat uz davno ale tata neposlal penize z alimenty a tak nakonec se mam nasrala a dala to k soudu stahovat exekucne...ale jak sem rikal kamarad mi pujci jeho starsi PC
Návrat nahoru Goto down
Katiie
Admin

Poèet pøíspìvkù : 97

Rogue-Lorean Empty
PříspěvekPředmět: Re: Rogue-Lorean   Rogue-Lorean I_icon_minitimeFri Feb 19, 2010 9:15 pm

pěkne napsaná přihlaška ale ješte dopl talent buid a odkaz na armory jinak bych byla pro
Návrat nahoru Goto down
http://eternity.your-talk.com
martin-lorean

Poèet pøíspìvkù : 17

Rogue-Lorean Empty
PříspěvekPředmět: Rogue-Lorean   Rogue-Lorean I_icon_minitimeFri Feb 19, 2010 9:17 pm

jaj ja se daval ty odkazy ale nejak se neukazujou ale skusim je podtrhnou a ztucnit jestli se to ukaze
Návrat nahoru Goto down
martin-lorean

Rogue-Lorean Empty
PříspěvekPředmět: Rogue-Lorean   Rogue-Lorean I_icon_minitimeFri Feb 19, 2010 9:19 pm

Návrat nahoru Goto down
Horny

Horny

Poèet pøíspìvkù : 53

Rogue-Lorean Empty
PříspěvekPředmět: Re: Rogue-Lorean   Rogue-Lorean I_icon_minitimeFri Feb 19, 2010 10:08 pm

sice rogunu nehraju ale ten remoreless mi prijde docela zbytecny Razz stejne jako to parry. ikdyz da se to predelat. jsem PRO uvidi se jaky da dmg...
Návrat nahoru Goto down
martin-lorean

Rogue-Lorean Empty
PříspěvekPředmět: Re: Rogue-Lorean   Rogue-Lorean I_icon_minitimeFri Feb 19, 2010 10:36 pm

äsi sem na talenty lama ale delal sem co sem mohl kdyz tak si dam tyhle jestli osu dobre :-) http://vipdb.blackbone.cz/module/talents/talents.html?en&rogue
Návrat nahoru Goto down
Hilro

Poèet pøíspìvkù : 14

Rogue-Lorean Empty
PříspěvekPředmět: Re: Rogue-Lorean   Rogue-Lorean I_icon_minitimeFri Feb 19, 2010 11:00 pm

PRO do B teamu se jeste roguna urcite vleze talent build pekne na picu a chtelo by to vice hitu talent build si predelej treba na tenhle http://vipdb.blackbone.cz/module/talents/talents.html?en&rogue nebo neco podobneho
Návrat nahoru Goto down
martin-lorean

Rogue-Lorean Empty
PříspěvekPředmět: Rogue-Lorean   Rogue-Lorean I_icon_minitimeFri Feb 19, 2010 11:33 pm

hele hilro ono se to divne postlo neukazuje to ten build proste jak kdyby to bylo ressetle
Návrat nahoru Goto down
Byte

Byte

Poèet pøíspìvkù : 21

Rogue-Lorean Empty
PříspěvekPředmět: Re: Rogue-Lorean   Rogue-Lorean I_icon_minitimeFri Feb 19, 2010 11:53 pm

pro, jestli bude aktivni
Návrat nahoru Goto down
Hilro

Poèet pøíspìvkù : 14

Rogue-Lorean Empty
PříspěvekPředmět: Re: Rogue-Lorean   Rogue-Lorean I_icon_minitimeSat Feb 20, 2010 1:09 am

martin-lorean napsal:
hele hilro ono se to divne postlo neukazuje to ten build proste jak kdyby to bylo ressetle
je to vymrdane dyztak ingame az nekdy budes ..
Návrat nahoru Goto down
Pazur

Pazur

Poèet pøíspìvkù : 23

Rogue-Lorean Empty
PříspěvekPředmět: Re: Rogue-Lorean   Rogue-Lorean I_icon_minitimeSat Feb 20, 2010 1:11 am

ked bude aktivny bude mat dobre DPSko a bude schopny tak pro
Návrat nahoru Goto down
Blindie

Blindie

Poèet pøíspìvkù : 86

Rogue-Lorean Empty
PříspěvekPředmět: Re: Rogue-Lorean   Rogue-Lorean I_icon_minitimeSat Feb 20, 2010 10:08 am

reknu vam jake s nim mam zkusenosti ja v RS s nama byl asi 2x BT dostal 2x T6 a pak leavnul a hral zas pvp. klidne bych mu dal sanci uvidime podle aktivity.
Návrat nahoru Goto down
martin-lorean

Rogue-Lorean Empty
PříspěvekPředmět: Rogue-Lorean   Rogue-Lorean I_icon_minitimeSat Feb 20, 2010 10:25 am

Blindie PVP sem nehral mel sem zly PC a myslim ze to nemelo cenu potom jak me odsuzovali kdyz se mi sekl PC u Illidana vzydky jak sem dostal parazity.
Návrat nahoru Goto down
Yennefer

Yennefer

Poèet pøíspìvkù : 48

Rogue-Lorean Empty
PříspěvekPředmět: Re: Rogue-Lorean   Rogue-Lorean I_icon_minitimeSat Feb 20, 2010 6:51 pm

a ted to mas s PC jak ?
Návrat nahoru Goto down
martin-lorean

Rogue-Lorean Empty
PříspěvekPředmět: Rogue-Lorean   Rogue-Lorean I_icon_minitimeSat Feb 20, 2010 7:51 pm

takhle jelikoz jeste nehraju ale kamos mi ma poslat svuj starsi PC ale pry jel normlane v pohode ale musi najit graf kartu.. a potom asi tak do dvou tydnu bych si mel objednavat Pocitac kteryse mi stoprocetne sekat nebude.
Návrat nahoru Goto down
Katiie
Admin

Poèet pøíspìvkù : 97

Rogue-Lorean Empty
PříspěvekPředmět: Re: Rogue-Lorean   Rogue-Lorean I_icon_minitimeSun Feb 21, 2010 1:56 pm

Přijat na test
Návrat nahoru Goto down
http://eternity.your-talk.com
Sponsored content

Rogue-Lorean Empty
PříspěvekPředmět: Re: Rogue-Lorean   Rogue-Lorean I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Rogue-Lorean
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Loydtea - Rogue