| Scoby(Rogue) | |
|
+7Pazur Yennefer Darknessek ivanDAtop Hilro Katiie Goldik 11 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Scoby Anonymní
| Předmět: Scoby(Rogue) Tue Feb 23, 2010 8:09 pm | |
| Nick: Scoby Class: Rogue Jaké máš zkušenosti s touto class?: 2,5 roky Specka: Dmg Talent build: Dva talenty jsou na prd ale dají se předělat Stats: Hp-9304 Agility-666 Armor-3789 Ap-2150 Crit.chance-31% Hit rating-248 Equip: Head-Sunwel(Engeeniring) Neck-Repka(Shatared sun Offensive) Chest-Bojky Shouldery-T6 Legy-Bojky Fingers-Lethality, a ten za exalted repku z hyjalem Hands-T5 Waist-Hyjal Wrist-Teron Back- Cloak of Fiends Boots-Boj Thrown-Sunwell trash Weapons- 2x fistka za bojky+meč z 2 bosse v hyjalu nebo 3 tiho ted nwm+ brutal meče,macesky Trinkets: Za bojky a druhej z pvp Armory: ty dodám jak se aktualizujou teď mám na sobě zrovna pvp věci... Předcházející guilda :Dark Lords potom Ressurection Sickness Důvod odchodu :Darklods- blbý pravidla afkovalo se na raidech neschopnost DKP systém skrachoval,Resurrection sickness - Potíže složit raid a i když se teda někdy složí všichni leavnou po 1 WIPE nikdo nemá trpělivost progresovat to mě štve. Proč chceš jít právě k nám? :jste solidní guilda co jsem slyšel ,ted nejlepsi na serveru a doufam ze i přátelska rád poznám nové lidi a skušenosti. Používání vnt : vůbec žádný problém furt jsem na vnt:) Jaké máš Profese? :Enginering(375), Alchemy(375), Herbalismus(375) Znáš někoho s Eternity? :Hilro,Pepino,Piggy a možná ještě někdo... Narnias : kara -Full Clear ZA - Full Clear TK - Full Clear SSC - Full Clear HJL - Full Clear BT - Full Clear SWP -Možnost jsem měl taktiky znám,ale bohužel naše guilda na to nemá proste chce to progres na kterej se u nás kašle.... (samozřejmě tyhle taktiky znám i na nové jádro...) Real Informace : věk : 16 Něco o mě: Jsem slušnej člověk mám rád dobrý kolektiv a spolehlivé lidi s kterými se chodí skvělé raidy.. Zajímám se o výpočetní techniku také ji studuji. Rád tvořím webové stránky, php scripty a c++ věci a tak dále. Na wowku jsem celý den od 2 do 11 do večera každý den takže by mi raidy nedělali problém, ve volném čase chodím do hospody na zábavu a tak dále nebo ho trávím u wowka ve hře každý den farmím masa na cooking a flasky na alchemku pro raid to je asi vše děkuji za přečtení přihlášky spozdravem Martin |
|
| |
scoby Anonymní
| Předmět: telenty Tue Feb 23, 2010 8:12 pm | |
| |
|
| |
scoby Anonymní
| Předmět: talenty Tue Feb 23, 2010 8:13 pm | |
| http:/ /www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/talents/talents.html?en&rogue&025120105000000000000025355000005015002321051000000000000 |
|
| |
Goldik
Poèet pøíspìvkù : 11 Join date : 08. 02. 10
| Předmět: Re: Scoby(Rogue) Tue Feb 23, 2010 9:13 pm | |
| Není špatný ikdyž jeho pověst je špatná, mě je to jedno nechám na cl... | |
|
| |
Katiie Admin
Poèet pøíspìvkù : 97 Join date : 07. 02. 10
| Předmět: Re: Scoby(Rogue) Tue Feb 23, 2010 9:14 pm | |
| fakt pěkne napsaná přihlaška jedna rogue se vleze PRO :-) | |
|
| |
Scoby Anonymní
| Předmět: Re: Scoby(Rogue) Tue Feb 23, 2010 9:14 pm | |
| díky Goldiku vím no to PVP ale už na něj kašlu hraju jen PVE to aspoň umím |
|
| |
Scoby Anonymní
| Předmět: Re: Scoby(Rogue) Tue Feb 23, 2010 9:15 pm | |
| Kattie děkuju:) ještě zapracuju na tom hitu |
|
| |
Hilro
Poèet pøíspìvkù : 14 Join date : 08. 02. 10
| Předmět: Re: Scoby(Rogue) Tue Feb 23, 2010 10:58 pm | |
| ok .. co si budem nalhavat si noob ..byl nevim jak to ted s tebou je zkusil bych to aspon na zkousku do B teamu ale jestly nas nepresvedcis o tom ze ses za tech par let neco naucil tak vis co nastane + dobra prihlaska takze za me asi pro | |
|
| |
ivanDAtop
Poèet pøíspìvkù : 16 Join date : 08. 02. 10
| Předmět: Re: Scoby(Rogue) Tue Feb 23, 2010 11:46 pm | |
| PRO jeden raid vynechas bez ospravedlnenky a kick ( berem len od lekara ) | |
|
| |
Darknessek Admin
Poèet pøíspìvkù : 8 Join date : 07. 02. 10
| Předmět: Re: Scoby(Rogue) Wed Feb 24, 2010 12:46 am | |
| ivanku :-D, jsem pro aspon na zkousku uvidime co v tobe je... | |
|
| |
Yennefer
Poèet pøíspìvkù : 48 Join date : 08. 02. 10 Age : 35 Location : Plzeň
| Předmět: Re: Scoby(Rogue) Wed Feb 24, 2010 1:21 pm | |
| Kick Scoby (+ALT Drtaur,Slowly)
Reason: Malá PvE aktivita, slabší skill v PvE (malý dmg), problémový hráč (afkování na raidech, předčasné odchody z raidu, atd.)
Co ty na to ?? | |
|
| |
scoby Anonymní
| Předmět: Re: Scoby(Rogue) Wed Feb 24, 2010 4:52 pm | |
| drtaur je muj alt kteryho sem dostasl od kamoše pve jsem aktivní co bývavalo není skill pve jsem spokojen a žádná guilda námitky neměla nevím co máš za pproblém |
|
| |
Hilro
| Předmět: Re: Scoby(Rogue) Wed Feb 24, 2010 4:56 pm | |
| jeste sem zapomel presocketujes to ap ti je k pici hitu budes mit minimalne 300 cim vic tim lip (samozrejme do max 364 -.- ) | |
|
| |
scoby Anonymní
| Předmět: Re: Scoby(Rogue) Wed Feb 24, 2010 5:12 pm | |
| hilro už se stalo etě pár socketů |
|
| |
Yennefer
| Předmět: Re: Scoby(Rogue) Wed Feb 24, 2010 7:28 pm | |
| ja se ptam co ty na to ... to je duvod proc te kickli z DL ... a jestli to beres jako problem to nejak objasnit tak mi nezbiva nez byt proste PROTI ze jo ... proste nez nekoho odsouhlasim tak bych byl rad kdyby ''spinu'' co na sobe nese z guild minulych aspon vysvetlil
Naposledy upravil Yennefer dne Wed Feb 24, 2010 8:11 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Hilro
| Předmět: Re: Scoby(Rogue) Wed Feb 24, 2010 8:06 pm | |
| - Yennefer napsal:
- ja se ptam co ty na to ... to je duvod proc te kickli z DL ... a jestli to beres jako problem to nejak objasnit tak mi nezbiva nez byt proste PROTI ze jo ... proste nez nekoho odsouhlasim tak bych byl rad kdyby ''spinu'' co na sobe nese z guilf minulych aspon vysvetlil
taky me to zajima ja myslel ze si DL leavnul aspon to tak vypada viz prihlaska | |
|
| |
scoby Anonymní
| Předmět: Re: Scoby(Rogue) Wed Feb 24, 2010 8:38 pm | |
| ano bylo to že me v dl vyhodily protože tam zavedly uplně dementni pravidlo kdo neodejde 2 nebo 3 raidy za tyden kick a nebyl jsem to jenom já jenže to už je pár měsíců z5 nevim co ti jehnátko napovídal ale chodil sem každej raid až potom to šlo z kopce nestihal sem a pro me je duležitějši škola než wowko ale teď už stíham oboje takže teď určitě problém nebude toto je moje obhajoba |
|
| |
Katiie Admin
Poèet pøíspìvkù : 97 Join date : 07. 02. 10
| Předmět: Re: Scoby(Rogue) Wed Feb 24, 2010 8:44 pm | |
| - Hilro napsal:
- Yennefer napsal:
- ja se ptam co ty na to ... to je duvod proc te kickli z DL ... a jestli to beres jako problem to nejak objasnit tak mi nezbiva nez byt proste PROTI ze jo ... proste nez nekoho odsouhlasim tak bych byl rad kdyby ''spinu'' co na sobe nese z guilf minulych aspon vysvetlil
taky me to zajima ja myslel ze si DL leavnul aspon to tak vypada viz prihlaska noo co si o tomhle myslet ruším svoje pro na začatku dokud se tohle neobjasní | |
|
| |
Yennefer
| Předmět: Re: Scoby(Rogue) Wed Feb 24, 2010 9:43 pm | |
| dementni pravidlo ?? zrovna to mi pripada jako uplne v pohode zpusob jak zajistit aby lidi chodili raidy a nestavalo se ze se nic neslozi. | |
|
| |
scoby Anonymní
| Předmět: Re: Scoby(Rogue) Wed Feb 24, 2010 10:29 pm | |
| No sice se to zdá jako super ale v té době jsem neměl vůbec čas hrát škola mě tlačila a měl sem tak 4k dkp lognu se a su bez guildy to me celkem jako naštvalo chodil sem každy raid abych mel na azinotky t6 věci atd a proste co víc říct |
|
| |
Pazur
Poèet pøíspìvkù : 23 Join date : 07. 02. 10
| Předmět: Re: Scoby(Rogue) Thu Feb 25, 2010 12:02 am | |
| | |
|
| |
Horny
Poèet pøíspìvkù : 53 Join date : 10. 02. 10 Age : 31 Location : Ostrata
| Předmět: Re: Scoby(Rogue) Thu Feb 25, 2010 12:56 am | |
| urcite pro na zkousku, ted je potreba kazdy kdo do vylozene nekazi | |
|
| |
Nirka
Poèet pøíspìvkù : 15 Join date : 08. 02. 10
| Předmět: Re: Scoby(Rogue) Thu Feb 25, 2010 1:13 am | |
| ja som PROTI ak hra jakza cias TB budetu k hovnu | |
|
| |
Wraith
Poèet pøíspìvkù : 43 Join date : 08. 02. 10 Age : 35 Location : Chulak
| Předmět: Re: Scoby(Rogue) Thu Feb 25, 2010 3:43 am | |
| roguna neboostuje , melee dmg je dosti, mame TOP Ivana, neni co rešit | |
|
| |
ivanDAtop
Poèet pøíspìvkù : 16 Join date : 08. 02. 10
| Předmět: Re: Scoby(Rogue) Thu Feb 25, 2010 9:43 am | |
| zaujmalo by ma dps este postni tu naky screen na training dummy boss v OG potom sa rozhodnem nadmguj aspon 200k | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Scoby(Rogue) | |
| |
|
| |
| Scoby(Rogue) | |
|