| Prihlaska-enha/ele shaman | |
|
+5Goldik Pazur Blindie Katiie Yennefer 9 posters |
Autor | Zpráva |
---|
Quantum Anonymní
| Předmět: Prihlaska-enha/ele shaman Mon Feb 08, 2010 8:39 pm | |
| Nick : Quantum Class : Shaman Jaké máš zkušenosti s touto class? : Umím zahrát pve,pvp v ele i enha...v healu mam nejakych 1800 BH ale chainheal spam powa takze asi tak Spec : Shumanic povídal ze ele by bylo lepsi,takze staty pro ele jsou : 1023 BD , 31% spell crit (bez buffu totemu)..na haste zatim eq neni poradne,protoze sem az do ted ele bral jako offspec..jinak enha 202 hit,1560 AP 32% crit Talent build : na kazdy na raid jine...jsem schopnej jit za cokoliv mi reknete ...a equip bych nabiral co byste rekli...bavi me vse Stats : viz nahore Equip : mozna nekdo znate pres inspect nebo tak...pve mam nejlepsi asi enha (1x T6 , 2x T5ú + doplnky swp,bt,ssc Předcházející guilda : Resurrection Sickness...neumet dat demony u terona...joke ? Důvod odchodu : snad chapete z "predchazejici guilda" Používání vnt : 100% Znáš někoho s Eternity? : Hadrianus,Gold,Hilro, Deiv,Panák(Rane)...prakticky vsechny z RS...snad potvrdi ze mam vsechno prochozene TBC : kara - FC ZA - FC TK - FC SSC - FC HJL - FC BT - FC SWP - Kalecgos - dal sem to jeste za pusobeni v GoD všechny tyto instance jsem prošel na serveru narnias...jasne Real Informace : věk : 18 něco o mě : Nekonfliktni clovek...prizbusobim se prakticky vsemu...jak casu raidovni atd atd....WoW me baví hrat za vsechno...mam par altiku (s celkem nice eq) takze kdyz bdue chybet neco v raidu...neni problem lognout , jit ... diky za odpoved... |
|
| |
quantum Anonymní
| Předmět: Prihlaska-enha/ele shaman Mon Feb 08, 2010 8:42 pm | |
| Jo zapomel sem dodat...mozna me nekdo znate jako rogunu (5/8 T6) abyste se nedivili kde se pobral zkusenosti...to jak jsem o ni prisel bych nerad probiral (nebyli to vymeny,nebojte) |
|
| |
Yennefer
Poèet pøíspìvkù : 48 Join date : 08. 02. 10 Age : 35 Location : Plzeň
| Předmět: Re: Prihlaska-enha/ele shaman Mon Feb 08, 2010 8:52 pm | |
| nechavam na Cl ... ale spis pro ... shamani nam docela chybeji | |
|
| |
Katiie Admin
Poèet pøíspìvkù : 97 Join date : 07. 02. 10
| Předmět: Re: Prihlaska-enha/ele shaman Mon Feb 08, 2010 8:55 pm | |
| | |
|
| |
Blindie
Poèet pøíspìvkù : 86 Join date : 08. 02. 10
| Předmět: Re: Prihlaska-enha/ele shaman Mon Feb 08, 2010 9:11 pm | |
| tak hele i u nas se stalo ze nas demoni parkrat wipnuli ale diky nasemu imba dmg jsme terona dali a davame, je pravda ze ele shamika mame jen 1, jeden by se urcite jeste uzivil. Pro cement do offu se hodi. | |
|
| |
Quantum Anonymní
| Předmět: Prihlaska-enha/ele shaman Mon Feb 08, 2010 9:19 pm | |
| jasny...ale dava se to ...to je hlavni...no panaku rikam,pujdu za to,za co bude potreba nebo cim boostnu vice raid )...a o tom do jakyho specu budu brat itemy na tom se domluvime potom ale ten ele mi nevadi vubec |
|
| |
Pazur
Poèet pøíspìvkù : 23 Join date : 07. 02. 10
| Předmět: Re: Prihlaska-enha/ele shaman Mon Feb 08, 2010 9:37 pm | |
| za pokus to stoji pro | |
|
| |
Goldik
Poèet pøíspìvkù : 11 Join date : 08. 02. 10
| Předmět: Re: Prihlaska-enha/ele shaman Mon Feb 08, 2010 9:38 pm | |
| PROTI - nemám ho rád | |
|
| |
Snickerz
Poèet pøíspìvkù : 2 Join date : 08. 02. 10
| Předmět: Prihlaska-enha/ele shaman Mon Feb 08, 2010 9:42 pm | |
| tak skusenosti su na urovni eq ties takze za Test by som bol pro | |
|
| |
Hadrianus
Poèet pøíspìvkù : 9 Join date : 08. 02. 10
| Předmět: Re: Prihlaska-enha/ele shaman Mon Feb 08, 2010 10:09 pm | |
| spis ne furt nevim co si o tom cloveku mam myslet a navic mi zabanoval shamana! | |
|
| |
Quantum Anonymní
| Předmět: Prihlaska-enha/ele shaman Mon Feb 08, 2010 10:20 pm | |
| to jsem ja nebyl .. ale gm ... |
|
| |
Zelot
Poèet pøíspìvkù : 4 Join date : 08. 02. 10
| Předmět: Re: Prihlaska-enha/ele shaman Mon Feb 08, 2010 11:53 pm | |
| po porade Pro ale spis jako cement | |
|
| |
Halfman
Poèet pøíspìvkù : 3 Join date : 09. 02. 10
| Předmět: Re: Prihlaska-enha/ele shaman Tue Feb 09, 2010 1:17 am | |
| No docela me nasral, ze nenapsal me do lidi ktere zna:)...no taky by me zajimalo proc jsi leavnul GoD...zatim PRO | |
|
| |
Quantum Anonymní
| Předmět: Prihlaska-enha/ele shaman Tue Feb 09, 2010 1:31 am | |
| Sory halfe ... jsem zapomel ze tu jsi taky ... god ?... proc leave ? ... to nebyl leav ... par CL nezvladlo psychicky ze jsem je ponaucil v nekterych vecech a bohuzel jsem mel pravdu...too bad |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Prihlaska-enha/ele shaman | |
| |
|
| |
| Prihlaska-enha/ele shaman | |
|