Nick : Aurelian
Class : Priest
Jaké máš zkušenosti s touto class? : hlavne za holy, ale to neni pro me, moc mi to nejde rekla bych. Zabijeni veci je mnohem lepsi (taky mi to jde mnohem lip).
Spec : momentalne holy
Talent build : holy 20/41/0, jinak 14/0/47
Stats : uz sem shadow chvili nebyla, tak nevim presne jaky staty tam mam, ted se nepodivam, to by me sef asi zabil... :-) pak to kdyztak dopisu. (me vcera o pulnoci prepadl malda s tim ze si musim okamzite dat prihlasku tak ji davam ted). Jinak holy je 1,9k BH, 500/220 mana
Equip : tak ruzne, eng, badge, tailoring, co sezenete kdyz ste bez guildy
Předcházející guilda : Lords of Death
Důvod odchodu : odesli na twin, od te doby sem na volny noze. Puvodne jsem se k nim chtela pripojit na twinu, ale od incidentu se zverejnenim hesel a po procteni webu twinu se budou muset obejit beze me. Guilda kde sem momentalne je moje osobni guilda pro moje altiky.
Proč chceš jít právě k nám? : no uprimne receno sem se necitila hodna vasi guildy, zvlast ne kdyz hledate shadow a ja sem momentalne holy, ale Malda me ukecal at to zkusim, tak zkousim.
Používání vnt : mam, uz z dob SA
Jaké máš Profese? : na priestovi ench, tail, eng, jinak mam uplne vsechny.
Znáš někoho s Eternity? : no Maldu... a Shumiho
TBC :
kara – full, za damage, heal i za tanka
ZA – byla sem tam asi 3x, v ruznych fazich zabugovanosti
TK – krom kaela a samozrejme alara
SSC – vetsinu bossu
HJL – jednou trash, dali sme nekolik vln, ale bratr tam chodil, mam to okouknuty :-)
BT – jen co sem odkoukala od bratra, jednou trash.
SWP – tam sem nebyla ani na trash
(všechny tyto instance jsem prošla na serveru narnias)
Real Informace :
věk : 24
něco o mě : sem kapku ukecana, perfekcionalistka, rada vylepsuju. kdyz uz neco delam, delam to naplno, coz je klad i zapor, podle toho co zrovna delam :-p