Eternity
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Eternity

PříjemPříjem  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

shamanstorm prihlaška

Goto down 
+4
Blindie
Yennefer
Zelot
Katiie
8 posters
AutorZpráva
shamanst
Anonymní

shamanstorm prihlaška Empty
PříspěvekPředmět: shamanstorm prihlaška   shamanstorm prihlaška I_icon_minitimeTue Feb 09, 2010 9:27 pm

Shamanstorm
Resto shaman
zkusenosti cca 1 rok
resto-2x t4 (legy head) 1x t5 ruce stit Boj kara eq mam tam 3 modry itemy (rychle doberu sam)
cement- jen par epic veci takže zatim jako DPS nepoužitelnej jenom jako heal
talenty 0-7-54
1550 B heal 300 mana regen unbuff
predchazejici guilda Gurads of Dark
duvod: prece jenom jsem starší a už nemam tak moc casu abych každej den byl na raidu do 2 do noci avšak nemam žádný problem být o vykednu a občas ve všední dny dlouho in game (jak dlouho chci)
TS i VNT vubec žadny problem spiš naopak Smile
z guildy znam nejvíce Parovku aneb wow souseda xD ale určite i spoustu dalsich kteři mi spíše znaji pod jinym nickem
Raidy znam všechny UPLNĚ do detailu znam všechny TBC bosse i jejich faze jenom swp znam poradne jen prvniho bosse v praxi jinak ostatní jenom podle wowhead a to co jsem se driv naučil z taktik krome SWP jsem byl vsechno minimalne 50 x
----------------------------------
věk je mi 19 wow hraji přibližne 3-4 roky znam vše z WOW světa znam
něco o mě : sem si nejsem jisty co napsat jedine rozumej človek který vi jak se chovat a nechova se jako nejakej fracek ale to je jenom muj nazor
to to by bylo asi všechno kdyby jste jeste neco chtely vedt rad odpovím omluvte chyby jestli jsem tam nejaky nasekal
Návrat nahoru Goto down
Katiie
Admin

Poèet pøíspìvkù : 97

PříspěvekPředmět: Re: shamanstorm prihlaška   shamanstorm prihlaška I_icon_minitimeTue Feb 09, 2010 9:41 pm

ehm upravu přihlašky máš kde? tohle se mi ani nechce číst jak je to nalepené nasobě ten vzor tam neni jen tak pro srandu stačí zkopírovat a dopnit..
Návrat nahoru Goto down
http://eternity.your-talk.com
shamanst
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: shamanstorm prihlaška   shamanstorm prihlaška I_icon_minitimeTue Feb 09, 2010 9:45 pm

kdyžtak ji podam znovu snažil jsem se spis abych tam napsal všechno duležity než mezery
Návrat nahoru Goto down
Zelot

Poèet pøíspìvkù : 4

PříspěvekPředmět: Re: shamanstorm prihlaška   shamanstorm prihlaška I_icon_minitimeTue Feb 09, 2010 10:15 pm

pohovor se sumakem at se rozhodne sam, jestli rekne ze jo tak udelame to o cem jsem mluvil na porade myslim ze tohle je vhodnej kandidat
Návrat nahoru Goto down
Yennefer

Yennefer

Poèet pøíspìvkù : 48

PříspěvekPředmět: Re: shamanstorm prihlaška   shamanstorm prihlaška I_icon_minitimeWed Feb 10, 2010 1:01 pm

nechavam na Shumakovi
Návrat nahoru Goto down
Blindie

Blindie

Poèet pøíspìvkù : 86

PříspěvekPředmět: profese   shamanstorm prihlaška I_icon_minitimeWed Feb 10, 2010 1:38 pm

zajíma mě jaký máš profese a kolik věcí z nich.
Návrat nahoru Goto down
Exo

Poèet pøíspìvkù : 5

PříspěvekPředmět: Re: shamanstorm prihlaška   shamanstorm prihlaška I_icon_minitimeWed Feb 10, 2010 2:31 pm

spíš by mě zajímalo odkud máš ty zkušenosti jak tvrdíš ... za tuhle postavu si je určitě nenabral .. EQ spíš jako slabej průměr ... tak jako nějaký alt ... hm ?
Návrat nahoru Goto down
Snickerz

Poèet pøíspìvkù : 2

PříspěvekPředmět: shamanstorm prihlaška   shamanstorm prihlaška I_icon_minitimeWed Feb 10, 2010 3:30 pm

som proti shamanov je teras dost si myslim ... a ta prihlaska no nic moc
Návrat nahoru Goto down
shamanst
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: shamanstorm prihlaška   shamanstorm prihlaška I_icon_minitimeWed Feb 10, 2010 4:45 pm

takže profese na shamanstormovy jeste dodelavam ale mam na altovy full encha herb alch jinak zkusenosti jsem nabral s mojim magem kterej byl jeden z top na serveru bych si dovolil řict. Bohužel už neni, mel nick Netlord jestli to nekomu neco rekne.
Návrat nahoru Goto down
Horny

Horny

Poèet pøíspìvkù : 53

PříspěvekPředmět: Re: shamanstorm prihlaška   shamanstorm prihlaška I_icon_minitimeWed Feb 10, 2010 7:30 pm

je to netlord! jsem pro
Návrat nahoru Goto down
Zelot

Poèet pøíspìvkù : 4

PříspěvekPředmět: Re: shamanstorm prihlaška   shamanstorm prihlaška I_icon_minitimeWed Feb 10, 2010 7:59 pm

to snickerz: asi hrajeme kazdej v jine guilde nebo nechapu tvuj post:)
Návrat nahoru Goto down
Shumanic

Shumanic

Poèet pøíspìvkù : 55

PříspěvekPředmět: Re: shamanstorm prihlaška   shamanstorm prihlaška I_icon_minitimeThu Feb 11, 2010 1:55 pm

zkusil bych ho max do B teamu
Návrat nahoru Goto down
Katiie
Admin

PříspěvekPředmět: Re: shamanstorm prihlaška   shamanstorm prihlaška I_icon_minitimeThu Feb 11, 2010 2:19 pm

Pro do B teamu
Návrat nahoru Goto down
shamanst
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: shamanstorm prihlaška   shamanstorm prihlaška I_icon_minitimeThu Feb 11, 2010 6:55 pm

mužu vedet ze zvedavosti co je B team ?
Návrat nahoru Goto down
Katiie
Admin

PříspěvekPředmět: Re: shamanstorm prihlaška   shamanstorm prihlaška I_icon_minitimeThu Feb 11, 2010 8:51 pm

B team chodí přednostne t4-t5 + hyjal
Návrat nahoru Goto down
shamanst
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: shamanstorm prihlaška   shamanstorm prihlaška I_icon_minitimeThu Feb 11, 2010 9:07 pm

reknu to takhle vim že nemam super eq a rozhodne nepočitam s tim že bych sel BT nebo swp to rozhodne ne.. bych akorad zdržoval ja jenom myslel aby B team nebyl team večné zálohy xD
Návrat nahoru Goto down
Katiie
Admin

PříspěvekPředmět: Re: shamanstorm prihlaška   shamanstorm prihlaška I_icon_minitimeFri Feb 12, 2010 12:43 pm

Věčná zaloha by jsi nebyl když se ukaže že za tu postavu umíš Smile, nechám na shumim at to uzavře
Návrat nahoru Goto down
Shumanic

Shumanic

Poèet pøíspìvkù : 55

PříspěvekPředmět: Re: shamanstorm prihlaška   shamanstorm prihlaška I_icon_minitimeFri Feb 12, 2010 1:03 pm

napis mi ve hre kdyztak te prijmu
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: shamanstorm prihlaška   shamanstorm prihlaška I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

shamanstorm prihlaška
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Přihlaška
» Přihláška
» Přihláška
» Přihláška
» Přihláška

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Eternity :: Vyřešené Přihlášky-