Eternity
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Eternity

PříjemPříjem  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Pospja - hunter

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
pospja

Poèet pøíspìvkù : 7

Pospja - hunter Empty
PříspěvekPředmět: Pospja - hunter   Pospja - hunter I_icon_minitimeSun Mar 21, 2010 9:38 pm

Nick : pospja
Class : hunt
Jaké máš zkušenosti s touto class? : 1 rok
Spec : --------

Talent build : http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/talents/talents.html?en&hunter&0000000000000000000000505021205000000000033301010510302300530350
není problém použítt BM nebo MM

Stats : jsou videt v armory

Equip : v armory je videt vse+ T5 hlava a lehy v bance(nepožívám)
Odkaz na Vás char armory: http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/Armory/index.php?searchType=profile&character=Pospja&realm=Narnias

Předcházející guilda : Enrage
Důvod odchodu : nechut nekterých spolupracovat
Proč chceš jít právě k nám? :

Používání vnt : nebude problém, ale zatím jsem mel pouze TS, tak bych nainstaloval

Jaké máš Profese? : eng, lw, skin,

Znáš někoho s Eternity? : frézák

TBC :
kara - fc
ZA -fc
TK -2/4
SSC -5/6
HJL -fc(stare jadro) 1/5 nové
BT -8/9(stare jadro 3/9 nové
SWP - nic,
(všechny tyto instance jsem prošel na serveru narnias)

Real Informace :
věk : 39
něco o mě : většinou jsem klidnej
Návrat nahoru Goto down
Katiie
Admin

Poèet pøíspìvkù : 97

Pospja - hunter Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pospja - hunter   Pospja - hunter I_icon_minitimeSun Mar 21, 2010 9:59 pm

chybí mi důvod proč chceš jít k nám.. ae byla bych pro aspon si bude mít seren ským pokecat xD
Návrat nahoru Goto down
http://eternity.your-talk.com
pospja

Pospja - hunter Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pospja - hunter   Pospja - hunter I_icon_minitimeSun Mar 21, 2010 10:10 pm

důvod?? už nemám chut koukat jak na to někteří serou a prochází jim to.

A ted mi žekli, že nemam v pořádku gemy a talenty. Jediné místo, kde není správný gem jsou boty, ale ty pozívám i v BM+MM. talenty?? zatím jsem nenašel nic lepšího na survival, ale klidne se přetalentuju, když budu vědět, že to funguje líp
Návrat nahoru Goto down
Horny

Horny

Poèet pøíspìvkù : 53

Pospja - hunter Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pospja - hunter   Pospja - hunter I_icon_minitimeSun Mar 21, 2010 10:15 pm

no jsi survi ale mas nektere gemy do attack powery --> Basketball tzn opravit :-)

jinak survi hutnery uz mame 2 (3) bylo by lepsi kdybys jel BMko nebo kdybys byl ochotny retalnout na 0/31/30 kdyby uz v raidu nejaky survi byl.
Návrat nahoru Goto down
pospja

Pospja - hunter Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pospja - hunter   Pospja - hunter I_icon_minitimeSun Mar 21, 2010 10:21 pm

A máš nějaký link na talenty 0/31/30 který tady fungují?? A BM také není problém, poslední dobou ho zkouším. A protože zouším i MM, mám ty dva gemy v AP protože jsou to společné itemy.
Návrat nahoru Goto down
Horny

Horny

Poèet pøíspìvkù : 53

Pospja - hunter Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pospja - hunter   Pospja - hunter I_icon_minitimeSun Mar 21, 2010 10:28 pm

MM az dokonce je naprd. http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft/talents/talents.html?en&hunter&000000000000000000000055120120501323010003330001250030

a i tak je lepsi socketit agilitu na vse. takze tu attack poweru nebo stam+crit zrus

na BM bys mel zvednout hit Wink jocolor jocolor
Návrat nahoru Goto down
pospja

Pospja - hunter Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pospja - hunter   Pospja - hunter I_icon_minitimeSun Mar 21, 2010 10:52 pm

děkuji za upozornění, až to dám dohromady, ozvu se.
Návrat nahoru Goto down
pospja

Pospja - hunter Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pospja - hunter   Pospja - hunter I_icon_minitimeSun Mar 21, 2010 10:59 pm

momochodem, v talentech co jsi postnucl chybí 10 talentů v survivalu, pokud se ma dodržet 0/31/30
Návrat nahoru Goto down
quantumek

quantumek

Poèet pøíspìvkù : 10

Pospja - hunter Empty
PříspěvekPředmět: Pospja - hunter   Pospja - hunter I_icon_minitimeSun Mar 21, 2010 11:18 pm

pro je mi celkem jedno v cem pude ale kdyz nebude mrvit strategie tak vsema deseti brat
Návrat nahoru Goto down
pospja

Pospja - hunter Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pospja - hunter   Pospja - hunter I_icon_minitimeMon Mar 22, 2010 9:53 am

dík že jste mi věnovali čas, sockety dam do pořádku, ale přihlášku stáhnu, vzhledem k tomu, že zde má maina týpek co ho nemusím.
Návrat nahoru Goto down
Blindie

Blindie

Poèet pøíspìvkù : 86

Pospja - hunter Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pospja - hunter   Pospja - hunter I_icon_minitimeMon Mar 22, 2010 1:01 pm

pospja napsal:
dík že jste mi věnovali čas, sockety dam do pořádku, ale přihlášku stáhnu, vzhledem k tomu, že zde má maina týpek co ho nemusím.
nechapu proc sis tu prihlasku vubec daval jeden z hlavnich duvodu nevyplnis a pak stahnes prihlasku kvuli tomu ze nevyjdes s 1 clovekem asi jsi jeste nikdy nebyl ve vetsi gilde Smile
presun do vyresenych.
Návrat nahoru Goto down
pospja

Pospja - hunter Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pospja - hunter   Pospja - hunter I_icon_minitimeMon Mar 22, 2010 2:04 pm

škoda že na slušnou omluvu se reaguje takto,
ano, měl jsem si zjistit kdo tu je a není.
Návrat nahoru Goto down
Katiie
Admin

Poèet pøíspìvkù : 97

Pospja - hunter Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pospja - hunter   Pospja - hunter I_icon_minitimeMon Mar 22, 2010 2:11 pm

mno asik tak neexistuje guilda kde si sednout uplně všichni kdyby ano tak má max 10 členů xD ae je to tvé rozhodnutí
Návrat nahoru Goto down
http://eternity.your-talk.com
Sponsored content

Pospja - hunter Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pospja - hunter   Pospja - hunter I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Pospja - hunter
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» hunter lokaj
» Dominic - hunter