Nick : Qell
Class : Warlock
Jaké máš zkušenosti s touto class? : Dost, prosel sem si s ni Vsechny mozne i nemozne instance uz pred BC i v BC. Precetl jsem spousty příruček, a návodů. Ve statech se pohybuji velice dobře.
Spec : Destro
Talent build :
Stats :
(pouze s FA)
fire spell DMG: 1373
spell hit rating: 146
spell crit rating: 255
spell haste rating: 206
Equip : Tady je to docela zajimave
Da se rict, ze mam lepsi EQ nez T6. Veci co mam na sobe sice T6 nejsou, ale na muj
build jsou mnohem lepší některé věci za BoJ, nebo ZA. T6 mam mozna nejake v bance, tak jestli chcete abych mel hodne T6
tak to na sebe klidne hodim. S timto EQ jsem v DMG mnohem uspesnejsi , nez vetsina T6 locku. Modrych socketu se prosim nelekejte, mam to kvuli meta socketu.
Odkaz na Vás char armory:
Předcházející guilda : Resurrection sickness
Důvod odchodu : Guilda se pomalu ale jistě rozpadá, dobří hráči a vedení odešlo, nedokazeme uz skoro ani slozit jakykoliv 25man raid.
Proč chceš jít právě k nám? : Jste momentálně nejlepší PvE guilda na serveru. Chtel bych si jeste párkrát pořádně zaraidovat. (PvP nehraju vubec)
Používání vnt :
Bez problemu.
Jaké máš Profese? :
Ench/Tail/LW 385/375/375
(LW sem skilloval jenm kvuli bubnum)
Znáš někoho s Eternity? : Odeslo tam par lidi od nas (Hugocaga,Lokkos)
TBC :
kara - FC
ZA - FC
TK - FC
SSC - FC
HJL - FC
BT - FC
SWP - zatim nic :/ ale znam vsechny teoreticky ikdyz z vlastni zkusenosti vim ze to nestaci.
(všechny tyto instance jsem prošel na serveru narnias)
Real Informace :
věk : 17
něco o mě : Studuju Libereckou prumyslovou školu, jsem ve tretim rocniku. Cas vetsinou mivam. Kdyz bude raid nahlasen aspon den dopredu, nebude problem si ho udelat. (ikdyz ne vzdy)