Eternity
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Eternity

PříjemPříjem  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Prihlaška - holy paladin Matth

Goto down 
+4
Blindie
Katiie
Horny
matt
8 posters
AutorZpráva
matt

Poèet pøíspìvkù : 3

Prihlaška - holy paladin Matth Empty
PříspěvekPředmět: Prihlaška - holy paladin Matth   Prihlaška - holy paladin Matth I_icon_minitimeMon Feb 15, 2010 3:14 pm

Nick : Matth
Class : Paladin
Jaké máš zkušenosti s touto class? : hram za palacha 2 roky, vyborne skusenosti, ale neustale sa zlepšujem.
Spec : Heal

Talent build : 45/14/2

Stats : 9007hp/10728 Mana , Bonus Healing 2248,19,15% crit. - Unbuff

Equip : 1xt6 - legy, 2xt5 - head,chest, 1xt4 - shoulders, ostatok epic

Předcházející guilda : Resurrection Sickness
Důvod odchodu : Pomali ale určity rozpad guildy,

Používání vnt : jasne

Znáš někoho s Eternity? : z videnia

TBC :
kara - FC
ZA - FC
TK - FC
SSC - FC
HJL - FC
BT - FC
SWP - iba zatial trasch
všechny tyto instance jsem prošel na serveru narnias

Real Informace :
věk : 17
něco o mě : chápavý, dobrý, srandovný,
Návrat nahoru Goto down
Horny

Horny

Poèet pøíspìvkù : 53

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaška - holy paladin Matth   Prihlaška - holy paladin Matth I_icon_minitimeMon Feb 15, 2010 3:43 pm

arogantni dement ktery mel ban za nadavky. v tom AV kde nadaval sem byl a takoveho cloveka v guilde opravdu nechci. v cerne listine uz je to smazle takze dukaz nemam ale jsem si dost jisty ze jsi to byl ty. jestli ne tak sry Cool no ale i tak ma low crit a i gemy vali jen do BH max BH+intel elephant
Návrat nahoru Goto down
matt

PříspěvekPředmět: RE: Horny   Prihlaška - holy paladin Matth I_icon_minitimeMon Feb 15, 2010 4:04 pm

Čo to ma spoločné s PVE? v guilde sa spravám slušne. Nadaval som priznavam lebo som bol 14prehrate av-čko a potom už človeku idú prasknúť nervy . A ten BAN som si pekne odčakal.
Návrat nahoru Goto down
Katiie
Admin

Poèet pøíspìvkù : 97

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaška - holy paladin Matth   Prihlaška - holy paladin Matth I_icon_minitimeMon Feb 15, 2010 4:13 pm

Co to má společného s pve? přímo nic ae chceme v guilde pohodové lidi. Např co když budeme 14 wipovat na bossovi taky ti prasknout nervy? :-) sry ae PROTI člověka co dostal ban za nadavky v guilde nechci
Návrat nahoru Goto down
http://eternity.your-talk.com
Blindie

Blindie

Poèet pøíspìvkù : 86

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaška - holy paladin Matth   Prihlaška - holy paladin Matth I_icon_minitimeMon Feb 15, 2010 5:36 pm

nelibi se mi ten talent build pokud mas s paladinem takove zkusenosti jak rikas takovy build by jsi nevypustil. ten crit co tam uvadis je i s talenty ci bez? chybi odkaz na armory a profky...
Návrat nahoru Goto down
Yennefer

Yennefer

Poèet pøíspìvkù : 48

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaška - holy paladin Matth   Prihlaška - holy paladin Matth I_icon_minitimeMon Feb 15, 2010 5:46 pm

souhlas s katiie
Návrat nahoru Goto down
Goldik

Poèet pøíspìvkù : 11

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaška - holy paladin Matth   Prihlaška - holy paladin Matth I_icon_minitimeMon Feb 15, 2010 11:13 pm

Je to super týpek hafo jsem se sním v RS nasmál, ale nwm jsem neutral..
Návrat nahoru Goto down
matt

PříspěvekPředmět: RE:Goldik   Prihlaška - holy paladin Matth I_icon_minitimeTue Feb 16, 2010 9:53 am

Staré dobré časy ... I love you
Návrat nahoru Goto down
Wraith

Wraith

Poèet pøíspìvkù : 43

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaška - holy paladin Matth   Prihlaška - holy paladin Matth I_icon_minitimeTue Feb 16, 2010 1:18 pm

Katiie napsal:
Co to má společného s pve? přímo nic ae chceme v guilde pohodové lidi. Např co když budeme 14 wipovat na bossovi taky ti prasknout nervy? :-) sry ae PROTI člověka co dostal ban za nadavky v guilde nechci
suhlas.
Návrat nahoru Goto down
Malda

Poèet pøíspìvkù : 34

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaška - holy paladin Matth   Prihlaška - holy paladin Matth I_icon_minitimeWed Feb 17, 2010 3:36 am

heh, mam stejny BH ale o 15% vetsi critic...a to mi furt rikaji, ze mam maly BH

secteno, podtrzeno, zatim NEPRIJAT...musíš mě vychytat s dobrou náladou ingame a ukázat mi, že nejsi lamka a možná změním názor:)
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Prihlaška - holy paladin Matth   Prihlaška - holy paladin Matth I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Prihlaška - holy paladin Matth
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Galaxis holy paladin
» Desertgaara - holy PALADIN
» Bloodknight - Holy Paladin
» Přihláška - Paladin
» Shadowier - přihláška (holy priest)

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Eternity :: Vyřešené Přihlášky-